GK seminars Society

Η κοινωνική προσφορά είναι υπόθεση όλων μας!

H GK seminars ως μια εταιρία που ζεί στον παλμό της κοινωνίας μέσω των εκπαιδευόμενων – μαθητών της αντιλαμβάνεται το χρέος που έχει να στηρίζει την κοινωνία αυτή . Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) είναι λοιπόν σημαντικό κομμάτι της ταυτότητάς και της στρατηγικής μας.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε κάθε χρόνο ενέργειες και δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα. 

Η Δράση μας

Η γνώση, η εκπαίδευση και η απόκτηση δεξιοτήτων είναι για μας αξία! Και αυτή θελήσαμε να προσφέρουμε σε μια εθελοντική δράση που πραγματοποιήθηκε σε νηπιαγωγούς δημόσιων σχολείων της χώρας μας. Έτσι λοιπόν τον Φεβρουάριο 2022 διοργανώθηκε διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αφορούσε τη: “Δημιουργία Ιστότοπου και την Χρήση ΅Web Eφαρμογών”  με εισηγήτρια την Κυριακίδου Θεοδώρα, πληροφορικό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας  Θεσσαλονίκης και General Manager της GK seminars .

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρουσιάστηκαν με πρακτικό τρόπο τα στάδια κατασκευής ενός ιστοχώρου. Η επιλογή κατάλληλου θέματος ανάλογα με το είδος του ιστοχώρου και η σωστή προσαρμογή αυτού. Οι νηπιαγωγοί εξοικειώθηκαν με το περιβάλλον διαχείρισης και με τις διάφορες εφαρμογές που αυτό προσφέρει. 
.
.
.

.
Επίσης παρουσιάστηκε βήμα βήμα η δημιουργία άρθρου , η πρόσθεση κατηγοριών και key words καθώς και οι διάφοροι τρόποι εισαγωγής media στο άρθρο αυτό. Τέλος είδαμε πώς λειτουργεί πλατφόρμα διαμοιρασμού εγγράφου μεταξύ μελών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και πώς γίνεται το coediting εγγράφων ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο.
..
Σας ευχαριστούμε για την συμμέτοχή σας και την διάθεσή σας για μάθηση!

 

Δες εδώ το σαιτ που δημιουργήσαμε και πάνω στο οποίο έγινε η πρακτική μας εκπαίδευση:

κλικ

Leave a Reply