Prep Course / Οκτώβριος 2023

Η συνεργασία μου με τον κ. Κυριακίδη και την ομάδα του ήταν καθοριστική. Η βαθιά τους γνώση και κατανόηση των πιστοποιήσεων του PMI, σε συνδυασμό με τον πρακτικό και προσιτό τρόπο διδασκαλίας τους, με βοήθησαν να προετοιμαστώ πλήρως για τις εξετάσεις και να τις περάσω με επιτυχία. Οι γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησα σε συνδυασμό και με τις πιστοποιήσεις, με βοήθησαν να  πετύχω τους επαγγελματικούς μου στόχους. 

Ρουσούδης Λευτέρης

Prep Course / Οκτώβριος 2023

Εξαιρετικός δάσκαλος ο κ.Κυριακίδης με ευρεία γνώση του αντικειμένου. Σε ένα αντικείμενο εκ φύσεως τεχνοκρατικό και θεωρητικό, καταφέρνει με απλότητα και αμεσότητα να το μετατρέψει σε εξαιρετικά ενδιαφέρον, με άμεση εφαρμογή σε ένα πλαίσιο πολύ ευρύτερο από το επαγγελματικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη GK seminars για την συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία. 

Βλαστάρης Ναπολέων

Δεκεμβριος 2022

(aPHRi)™ Prep Course by distance


Για κάποιον που αγαπάει το HR παρακολουθώντας τα μαθήματα θα το λατρέψει. Η βαθιά γνώση του κ. Τερεζάκη για το HR , οι ισχυρές δεξιότητες στην ορθή οργάνωση και εκπαίδευση του σεμιναρίου, η μεταδοτικότητα καθώς και η υποστηρικτική του φύση για την επίτευξη του στόχου βρήκαν το νόημα στην έννοια του Mentoring.

Δεκέμβριος 2022 

PMP® Preparation Course

Ήταν ένα εξαιρετικό σε οργάνωση σεμινάριο-προετοιμασία ,από έναν εξαιρετικό δάσκαλο με απίστευτη μεταδοτικότητα, επιστημοσύνη και μεθοδικότητα.

 

Φιλιππίδης Ιωάννης

MEP Construction Director

Δεκέμβριος 2022

PMP® Preparation Course

Η οργάνωση των GK Seminars είναι ακριβής σαν ελβετικό ρολόι. Ο κ.Γ.Κυριακίδης ως εκπαιδευτής, διαθέτοντας αξιοζήλευτο εύρος γνώσεων, καταφέρνει να κάνει ένα τεχνοκρατικό course όπως το PMP, εκτός από ενδιαφέρον και ευχάριστο.Tους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ηλίας Χριστοφίδης

 

 

O Kύριος Κυριακίδης δεν μου άλλαξε μόνο τον τρόπο σκέψης για το πως θα αντιμετωπίσω ένα έργο, άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ζωή γενικότερα.

Εξαιρετικός Δάσκαλος, πολύ καλά οργανωμένο course. Το προτείνω ανεπιφύλακτα και σε επαγγελματίες που δεν ασχολούνται με το Project Management.

Mατζάνος Ιωάννης, Συντονιστής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, Μεταλλεία Κασσάνδρας, Ελληνικός Χρυσός.

Εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία, όχι μόνο με γνώμονα τις εξετάσεις PMP/PMI αλλά γενικά σαν απόκτηση γνώσεων επάνω στο αντικείμενο του Project management, με εμπεριστατωμένη ανάλυση και επεξήγηση επί της ουσίας.

Ο κύριος Κυριακίδης είναι καθηγητής με μεθοδικότητα, εμπειρία και αποδοτικότητα, γνωρίζει το αντικείμενο σε βάθος, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στην ανάλυση του και στα σημεία που δίνει βάρος σε κάθε ενότητα.

 

Ζορμπάς Χαρίλαος

Αξκος ΠΑ.

Εξαιρετικό σεμινάριο – ευελιξία παρακολούθησης χωρίς να χάνετε  η ροή της πληροφορίας. Ο κος Κυριακίδης είναι εξαιρετικός εισηγητής με μοναδική μεταδοτικότητα. Διατηρεί το ενδιαφέρον αμείωτο σε κάθε ενότητα πράγμα που θεωρώ καθιστά τόσο επιτυχημένο το συγκεκριμένο σεμινάριο

Mandy Kostarelou

Head of PMO / People Team

QUALCO

 

Σεπτέμβριος 2022

“Ο κύριος Κυριακίδης διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός εξαίρετου δασκάλου, βαθιά γνώση του αντικειμένου, μεθοδικότητα και προσωπική ενασχόληση με κάθε υποψήφιο ξεχωριστά. Το πρόγραμμα PMP συνιστάται ανεπιφύλακτα, καθώς δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο για επαγγελματική ώθηση και εξέλιξη, αλλά επηρεάζει θετικά τον τρόπο σκέψης και δράσης σε καθημερινό επίπεδο. 

Ευαγγέλου Ειρήνη, M.Eng. Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός

 

Αύγουστος 2022 

Το πιο ενδιαφέρον course που έχω παρακολουθήσει ως τώρα, άψογη οργάνωση από τον κύριο Κυριακίδη και πλούσιο υλικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσες και όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά και σε βάθος με τις πραγματικές έννοιες του Project Management.!

Thanos Kaplanis
IT Operations & Project Management, Grant Thornton 

 

Project Management Seminars

Ιούνιος 2022

Μόνον η συζήτηση με τον Κύριο Κυριακίδη σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο επαγγελματισμός και η αμεσότητα του στο να απαντήσει σε κάθε ερώτημα που προκύπτει είναι σε κορυφαίο επίπεδο.Έχω ήδη ενστερνιστεί τις διαφορές των εννοιών: “θέμα και πρόβλημα”” έτσι που σπάνια πλέον χρησιμοποιώ την λέξη πρόβλημα! Πραγματικά χαίρομαι που γνώρισα έναν τέτοιον δάσκαλο!

 

Σταύρος Τσιρδημος / Project Management Professional (PMP)® Preparation Course Ιούνιος 22

 

Μάιος 2022

Το πρόγραμμα PMP® preparation course by distance άνοιξε νέους δρόμους και νέες προοπτικές μέσα από τα εβδομαδιαία εκπαιδευτικά σεμινάρια. Η γνώση δεν χάνεται και θα έρθει η στιγμή που θα όλα όσα ειπώθηκαν στα σεμινάρια αυτά θα βρουν πεδίο εφαρμογής. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κυριακίδη.

 

Stefanos Dodouras / Economist PhD, Financial Team Manager  at  MEDITERRANEAN INSTITUTE FOR NATURE AND ANTHROPOS

 

“Εξαιρετική οργάνωση, εις βάθος γνώση και εντυπωσιακή μεταδοτικότητα. Ο κ. Κυριακίδης, με περισσή μαεστρία, κατάφερε να κάνει προσιτό το τεράστιο σε έκταση και ύλη αντικείμενο του project management. Πετυχαίνοντας να διατηρήσει το ενδιαφέρον μας αμείωτο στα μαθήματα, μας άνοιξε νέες πόρτες στην κατανόηση της δουλειάς μας και μας προσέφερε νέα χρήσιμα εργαλεία και τρόπους προσέγγισης του έργου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!”

Άρτεμις Παπαθεοδώρου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Προγραμμάτων, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες

 

Απρίλιος 2022

Όσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί μια πιστοποίηση άλλο τόσο σημαντική μπορεί να θεωρηθεί η προετοιμασία και η στοχευμένη καθοδήση στην απόκτηση της γνώσης. Η δική μου εμπειρία επιβεβαιώνει μια υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που μου έδωσε την ευκαιρία να κατανοήσω πλήρως και να προετοιμαστώ άρτια για την εξέταση του PMP από το Project Management Institute. Ένα ειλικρινές ευχαριστώ στον κ. Κυριακίδη Γεώργιο και την GK seminars, για την εξαιρετική εμπειρία εκπαίδευσης και προετοιμασία.

 

Λιόλιος Ιωάννης.

Μάρτιος 2022
Στη διαρκεια της επαγγελματικής μου πορείας και έχοντας αναλάβει καθήκοντα υψηλής ευθύνης στη διαχείρηση / διεξαγωγή projects ηλεκτρονικών και μηχανολογικών συστημάτων, σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναγνώρισα την αναγκαιότητα και αναζήτησα τη λήψη πιστοποίησης Project Management Professional (PMP) από τον PMI, τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό της σχετικής πιστοποίησης. Μετά από μία απαιτητική προσπάθεια προετοιμασίας, μου απονεμήθηκε η πιστοποίηση PMP, έχοντας επιτύχει απόδοση Above Target στην κλίμακα αξιολόγησης του PMI. Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μου αυτή, στάθηκε ο καθηγητής μου κ. Κυριακίδης Γεώργιος / “GK Seminars”, η κατάρτιση, ο επαγγελματισμός, το ενδιαφέρον και η αμέριστη συμπαράσταση του οποίου συντέλεσαν καθοριστικά στην επίτευξη του πιο πάνω στόχου μου, γι’ αυτό και τον ευχαριστώ θερμά !
Καλογερίδης Κωνσταντίνος
(MSc in Electronic Systems Engineering – Cranfield University – UK)
Συντονιστής Παραγωγής και Τεχνικών Εργασιών.
 

   Μάρτιος 2022 

Η εξαιρετική κατάρτιση, η μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα του εισηγητή κάνουν το σεμινάριο ευχάριστο και αποτελεσματικό, πραγματική μύηση στο project management. Αυτό όμως που ακολουθεί και θεωρώ εξίσου σημαντικό, είναι η απόλυτη καθοδήγηση και υποστήριξη μέχρι την πιστοποίηση. Κε Κυριακίδη, σας ευχαριστώ!

K. Thalassinos

  

Φεβρουάριος 2022 e-learning PMP Prep Course,

Με μεγάλη μου χαρά βίωσα όλο το διάστημα των περίπου τριών μηνών μία αξιομνημόνευτη εκπαιδευτική εμπειρία, καθώς οι διδακτικές ικανότητες, η οργανωτικότητα και η επιστημοσύνη του εισηγητή αποτέλεσαν τον καθοδηγητή της ομάδας των εκπαιδευομένων, στην αρτιότερη προετοιμασία για το “PMP® preparation course by distance”, αλλά και το μέντορα για εξερεύνηση νέων μονοπατιών γνώσης σε πληθώρα συγγενών επιστημονικών κλάδων.

Μαρτίνος Φραγκίσκος

MSc in Military Electronics Systems Engineering

MA in Applied Strategy & International Security 

  

Τestimonials for management courses 2022

Ιανουάριος 2022 e-learning PMP Prep Course,

Εξαιρετικό σεμινάριο όπου παρουσιάζονται με εμβρίθεια έννοιες και τεχνικές του Project Management. Απαραίτητο για την πιστοποίηση Project Management Professional (PMP)® του Project Management Institute(PMI). Ο εισηγητής διακρίνεται για τον υψηλό βαθμό κατάρτισης και τη μεταδοτικότητά του. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Μαργώνης Σωτήριος MSc 

Succeding in the PMP exam on 2020, I would like to express my sincere thanks to my teacher and coach, Kyriakidis George, in this process. I several times recall moments from his vivid courses helping me staying focused and enjoying management. 

I could highly recommend GKseminars to whom interested in taking the exam.

Maria K. 
Mechanical engineer  

Εξαιρετική εισήγηση , βαθιά γνώση της θεματολογίας , εμπειρία, μεταδοτικότητα, με βιωματικά χαρακτηριστικά. Όταν διάβασα το Study Guide ήταν πολύ πιο εύκολο να κατανοήσω το PMBOK.

Γεωργιάδης Γιώργος

Θα συνιστούσα σε κάποιον να παρακολουθήσει το σεμινάριο. Θεωρώ πως αναφέρονται οι βασικές έννοιες του αντικειμένου με πληρότητα και σαφήνεια. Ο ομιλητής @georgekiriakidis είναι εύκολα κατανοητός. Πιστεύω πως θα με βοηθήσει πολύ στο μέλλον για την διαχείριση του νέου project που θα αναλάβω στην δουλειά μου και μου έδωσε κίνητρο για αυτοβελτίωση σε πολλούς τομείς της προσωπικότητάς μου.

Αλωνιστιώτη Δέσποινα

 Group Mytilineos

Το πρόγραμμα δίνει μια ολιστική προσέγγιση του management με χρήση εργαλείων . Δίνονται κίνητρα για ανάπτυξη των θεματικών πέρα της πιστοποίησης.
Προσωπική αναφορά: Η οργάνωση και εξέλιξη μέσω των εργαλείων τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ιωάννα Μακρή

Το Χαμόγελο του Παιδιου

Στο ενδοεταιρικό πρόγραμμα που παρακολούθησα( Εισαγωγή στο project management) η οργάνωση της πληροφορίας έγινε με άρτιο τρόπο . Τα παραγείγματα ήταν βιωματικά καθώς δώθηκαν και εξω-τεχνικές γνώσεις με βαθύ περιεχόμενο. Το πρόγραμμα με βοήθησε στο να θέσω τα κατάλληλα ερωτήματα. Μου μετέδωσε συσσωρευμένη εμπειρία που δύσκολα καταγράφεται με τέτοια πυκνότητα καθώς φάνηκαν από τον εισηγητή τα χρόνια εκπαίδευσης και παρακίνησης που διαθέτει.

Παυλίδης Αλέξανδρος

Group Mytilineos

Υπερβαίνει με εξαιρετική επιτυχία το εμπόδιο «πολύωρη συγκεντρωμένη παροχή γνώσεων σε κουρασμένους εργαζόμενους»! Κρατά σε εντυπωσιακά υψηλό βαθμό το ενδιαφέρον (προσόν του εισηγητή). Το πρόγραμμα είναι πολύ καλά οργανωμένο!

Ιωάννα

Ενώ είχα ακούσει ξανά κάποιους από τους όρους του project management στο παρελθόν, μου έλειπε η διασύνδεση μεταξύ τους. Το πρόγραμμα με βοήθησε να καταλάβω πως η σωστή οργάνωση στην αρχή ενός #project μπορεί να οδηγήσει τελικά στην καλύτερη παρακολούθηση και διεκπεραίωση του.

Παστρικού Ασπασία Σοφία, Group Mytilineos

Πιστεύω πως το πρόγραμμα βοηθά νέους managers με λίγη ή και μηδενική εργασιακή εμπειρία να ενταχθούν στο νέο εργασιακό περοβάλλον δίνοντας του, τις απαραίτητες τεχνικές. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα και πιστεύω πως με βοήθησε πραγματικά.

Τσιφτσιάν Αρχοντία, Group Mytilineos

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Κυριακίδη για την καθοριστική συνδρομή του καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για την επιτυχή πιστοποίησή μου ως Project Manager.  Η άρτια διεξαγωγή των σεμιναρίων και κυρίως η συνεχής υποστήριξη που μου παρείχε σε προσωπικό επίπεδο, αποτέλεσαν πολύτιμα εφόδια στην προσπάθειά μου.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη συνεργασία με τον κ. Κυριακίδη σε οποιονδήποτε επιθυμεί να πιστοποιηθεί ως PMP®.

Γιάννης Αριστείδης, Πολιτικός Μηχανικός