Εκπαίδευση για σένα


Τα προγράμματα μας αυτά απευθύνονται σε όσα στελέχη της αγοράς επιθυμούν να αποκτήσουν πρακτικά και εφαρμόσιμα εργαλεία στην εργασία τους. Οι δύο κύριοι άξονες των προγραμμάτων αφορούν:

  1. Όσους επιδιώκουν να αποκτήσουν επαγγελματικές πιστοποιήσεις με παγκόσμιο κύρος και αναγνωρισιμότητα στο χώρο της διαχείρισης έργων.
  2.  Όσους επιθυμούν να μυηθούν στο σύγχρονο management και να αποκτήσουν εφόδια που θα τους δώσει την αυτοπεποίθηση του επαγγελματία manager.   

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

 


Η Νο 1 πιστοποίηση παγκοσμίως στη διαχείριση έργων από πλευράς κύρους και αναγνωρισιμότητας. 


Για να διαχειριστείς το έργο σου χρειάζεσαι ένα εργαλείο αξιόπιστο που να υπολογίζει, να επεξεργάζεται τα ποσοτικά δεδομένα, να εξάγει αναφορές με αισθητική και απλότητα.


“Οι άνθρωποι μπορεί να μη θυμούνται τι έκανες ή τι τους είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πώς τους έκανες να αισθανθούν.”Ανάπτυξη δεξιοτήτων που κάνουν τη διαφορά στους managers.

 


Σήμερα όλο και περισσότερες εταιρείες ενδιαφέρονται να ενσωματώσουν Agile πρακτικές και μεθοδολογίες στα έργα τους αλλά και γενικά στις διαδικασίες τους. Πιστοποίησε τις γνώσεις και ικανότητες σου ως  Agile Project Manager.


 IT Service Management – έχει ως στόχο την σύγχρονη προσέγγιση στο management υπηρεσιών πληροφορικής. Πιστοποιήσου!

 

 

Business Analysis Certification Prep Course


Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση καθηκόντων business analyst από επαγγελματίες που αναλαμβάνουν τέτοιο ρόλο.

Professional Human Resources PHR – by distance 


Our course provides all the skills required to successfully participate in the PHR certification exam of HRCI (Human Resource Certification Institute

Disciplined Agile Senior Scrum Master (DASSM)™


Disciplined Agile Senior Scrum Master (DASSM) teaches experienced agile practitioners how to use the Disciplined Agile (DA™) tool kit to optimize how teams work, work with allies within their organization, and solve a variety of advanced problems.