Κυριακίδης Γιώργος,

MBA, MA, PMP, PMI-RMP

Instructor and owner GK Seminars


Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι ο Κυριακίδης Γιώργος σύζυγος 35 χρόνια, πατέρας τεσσάρων παιδιών, παππούς 7 εγγονιών,πρώην στρατιωτικός , χομπίστας μάστορας και ιδιοκτήτης της GK seminars.

Προσωπικές Πληροφορίες

Γεννήθηκα στη Γερμανία από μετανάστες γονείς και μεγάλωσα εκεί έως τα 7 μου χρόνια. Στην τρίτη τάξη του δημοτικόυ επέστρεψα στην Ελλάδα, στην πόλη καταγωγής μου τη Δράμα. Εκεί τελείωσα το σχολείο. Το 1982 εισήχθηκα στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποφοίτησα μετά από 4 χρόνια. Ακολούθησα την καριέρα του στρατιωτικού έως το 2008 με θέρμη και αγάπη στην πατρίδα μου. Στον Ελληνικό Στρατό διαχειρίστηκα πλήθος έργων και έχω ασκήσει διοικητικά, διευθυντικά και εκπαιδευτικά καθήκοντα από διάφορες θέσεις.

Οι Αξίες μου

Αξία μου είναι η οικογέννεια μου. Οι στιγμές με τους αγαπημένους μου ανθρώπους με τα παιδιά και τα εγγόνια μου, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η εκδρομή στη θάλασσα.

Αξία μου είναι η εκπαίδευση, η πολύπλευρη μόρφωση και η δίψα για εξέλιξη.

Αξία μου είναι η εντιμότητα και η ειλικρίνια. Γι αυτό το λόγο και στην επιχείρηση μου βασικότερο όλων είναι η προσωπική και αληθινή σχέση με τους μαθητές μου. Να με εμπιστεύονται. Να με λένε Δάσκαλο.

Αξια μου είναι ο Άνθρωπος!

Η Εξέλιξη της Επιχείρησής μου

Kiriakidis George

Η ιδέα μιας δικής μου επιχείρισης πάντα υπηρχε μέσα στο μυαλό μου. Πάντα με συνάρπαζε ο επιχειρηματικός στίβος και κλείνοντας έναν επαγγελματικό κύκλο το 2008 ξεκίνησα έναν νέο ώς εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα management. Στο φιλόξενο περιββάλον της εταιρίας Human Asset A.E.  έκανα τα πρώτα μου βήματα ώς εισηγητής κα αργότερα ώς διευθυντής εκπαίδευσης.

Το 2018 γεννήθηκε η GK seminars. Μια εταιρία που παρέχει υπηρεσίες εκπάιδευσης σε θέματα management και project management. Μέχρι σήμερα έχουμε πραγματοποιήσει 120 προγράμματα σε αίθουσα, πολλά ενδοεταιρικά προγράμματα σε κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα και 55 εκπαιδευτικά προγράμματα εξ’ αποστάσεως. Η εκπαίδευση μας γίνεται πάντα με τρόπο απλό και κατανοητό. Οι ομάδες μας είναι μικρές για να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους μαθητές μας με ερωτήσεις – απορίες και πρακτική εξάσκηση πάνω στη θεωρία. Έχοντας προσωπική σχέση με κάθε έναν απο τους μαθητές μας πάμε βήμα βήμα προς τον επιθυμητό στόχο – την απόκτηση της πιστοποίησης.

Από το 2020 ξεκινήσαμε την συνεργασία μας και με άλλους εισηγητές για περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν το management. Ακολουθώντας πάντα την ίδια τακτική με τους άριστα καταρτισμένους συναδέρφους εισηγητές.

Εκπαίδευση

Είμαι πιστοποιημένος project management professional (PMP®) από τον παγκόσμιο φορέα διαχείρισης έργων PMI®.

Είμαι επίσης πιστοποιημένος από τον ίδιο φορέα ως Risk Management Professional (PMI-RMP®).

Είμαι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και έχω πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατέχω μεταπτυχιακούς τίτλους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και στην επαγγελματική κατάρτιση-δια βίου μάθηση (ΜΑ).

Είμαι απόφοιτος της σχολής Πολέμου του Ελληνικού Στρατού και της Διακλαδικής Σχολής Επιτελών Άμυνας του Ελληνικού Στρατού.

Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών και διευθυντών εκπαίδευσης (ibstpi,CTP). Επίσης, πιστοποιημένος εκπαιδευτής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Εμαι πιστοποιημένος στη χρήση του MS Project από τη Microsoft (MCP).

Έχω εξειδικευτεί από το Πανεπιστήμιο ‘’Μακεδονία’’ της Θεσσαλονίκης στην Τεχνική Διαπραγματεύσεων και στη Διαχείριση Κρίσεων. 

Φιλικά,

Κυριακίδης Γιώργος

Note: “PMI”, “PMP”, and “PMBOK Guide” are registered marks of the Project Management Institute, Inc.


+30 6948 064812

βρείτε με εδώ

info@gkseminars.gr

βρείτε με εδώ